Bruno Čeović prima 1. nagradu na sajmu Ambienta

Učenik Bruno Čeović iz Opatovca pobjednik natječaja Šumarskog fakulteta „Osmisli svoj idealni radni kutak“

Bruni Čeoviću, učeniku 4. razreda Osnovne škole „Lovas“ – Područne škole u Opatovcu (općina Lovas) uručena je 1. nagrada za pobjedu na kreativnom likovnom natječaju Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, pod nazivom „Osmisli svoj idealni radni kutak“. Nagrada je dodijeljena 15. listopada 2020. godine na sajmu namještaja Ambienta u Zagrebu.

Bruno je izradio skicu radnog stola u suradnji sa svojom učiteljicom Ana-Marijom Krizmanić, a profesori Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izradili su radni stol koji je izložen na štandu fakulteta na sajmu namještaja Ambienta 2020. gdje je Bruno bio i u pratnji načelnice Općine Lovas, Tanje Cirbe. Nakon završetka sajma, stol će biti dopremljen u zgradu područne škole u Opatovcu.

Cilj natječaja je bio poticanje kreativnosti i stvaralaštva kod osnovnoškolaca i srednjoškolaca te izražavanje kroz interijer koji ih okružuje. Nastao je kao suradnja dizajnera, konstruktora, arhitekata i grafičara kako bi djeci osnovnih i srednjih škola mogao poslužiti kao inspiracija.

Na natječaj u kategoriji osnovnoškolaca je pristiglo 26 radova, a Brunin rad je ocijenjen kao najbolji u kategoriji osnovnih škola.

FOTO: Facebook stranice Općine Lovas.