RAZVOJEM ZELENIH PROIZVODA ČUVAMO ZEMLJU! S našim stručnjacima saznajte sve o razvoju zelenih proizvoda od drva – od ideje, dizajna i konstrukcije do izrade prototipa! Pridružite nam se!

JAVNI POZIV NA RADIONICU „RAZVOJ ZELENIH PROIZVODA“

Na današnju 52. obljetnicu Dana planeta Zemlje, Centar kompetencija Vukovarsko-srijemske županije objavljuje javni poziv za sudjelovanje na radionici „Razvoj zelenih proizvoda“.

Radionica „Razvoj zelenih proizvoda“ organizirana je u okviru projekta „Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji – GreenCBC“ s ciljem poticanja korištenja zelenih tehnologija u razvoju novih proizvoda od drva. Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije u okviru Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020. Nositelj projekta je Hrvatska gospodarska komora, a uz Centar kompetencija, partneri su Udruženje za razvoj Nerda iz Tuzle i Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis iz Nikšića.

Polaznici će imati priliku proći cijeli proces dizajna, konstrukcije i konačne izrade prototipa proizvoda od drva uz vodstvo stručnjaka s Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije te stručnjacima za opremu na kojoj će se provoditi praktični dio nastave (uređaj za graviranje, kontejnerska lakirnica, UV Led printer širokog formata).

Gdje:

Centar kompetencija, Ambarine 8, Poslovna zona Ambarine, Gradište

Kada:

29.4. – 23.5.2022.

Tko:

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

Za koga:

poduzetnici, poduzetničke potporne institucije, studenti, inovatori

Projektima poput GreenCBC projekta potičemo korištenje novih, zelenih tehnologija kojima se smanjuje negativan utjecaj na okoliš.

Broj mjesta je ograničen. Stoga, požurite i potvrdite svoje sudjelovanje na: 032/200-867 ili na boskovic@cekom.hr najkasnije do srijede, 27.4.2022.

Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Ova publikacija je izrađena uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Centra kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj, te ni na koji način ne može odražavati stavove Europske unije.

Više informacija o programu Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020. možete pronaći na: https://www.interreg-hr-ba-me2014-2020.eu/