Predstavili smo naše usluge razvoja novih proizvoda na međunarodnoj izložbi BUDI UZOR® / INOVA 2022.

Sudjelovali smo na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022. koja se održavala u Mall-u Osijek, od 12. do 14. listopada 2022. godine, pod motom „TJEDAN INOVACIJA“.

Glavni organizator ovogodišnje izložbe je TERA Tehnopolis d.o.o. uz Savez hrvatskih inovatora, Hrvatsku udrugu inovatora-poduzetnika te Savez inovatora Zagreba, su-organizatore Osječko-baranjsku županiju, Savez inovatora Primorsko-goranske županije i Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku.

Izložba je namijenjena inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigodna za održavanje niza poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika. Na ovogodišnjoj izložbi predstavljeno je više od 400 inovacije iz 23 države.

Naši djelatnici Goran Žagar i Marko Ivanšić, zainteresiranim sudionicima izložbe predstavili su naše usluge svim inovatorima, nositeljima poslovnih ideja i budućim poduzetnicima.