Objavljen newsletter europske ROSEWOOD4.0 mreže

Projekt ROSEWOOD4.0 Europska mreža regija za održivo korištenje šumske sirovine spremna za digitalizaciju financiran je sredstvima Obzora 2020, Programa Europske unije za istraživanje i inovacije. Na projektu je sudjelovao 21 projektni partner iz 19 europskih zemalja.

Nakon završetka provedbe projekta ROSEWOOD4.0 Europska mreža regija za održivo korištenje šumske sirovine spremna za digitalizaciju, ROSEWOOD4.0 mreža nastavlja s radom kojeg koordinira Centar kompetencija Vukovarsko-srijemske županije u suradnji s Europskim šumarskim institutom.

U novom newsletteru možete pronaći zanimljive teme o projektima koji su usmjereni na korištenje IKT u poljoprivredi (projekt DFTB), šumarstvu i poduzetništvu (projekt GreenCBC) kao i druge informacije koje bi mogle zanimati sve dionike u šumarstvu i drvnoj industriji.

Pozivamo sve organizacije, klastere, udruge i sve druge dionike koji djeluju u području šumarstva i drvne industrije da se uključe u ROSEWOOD4.0 mrežu ili nas kontaktiraju na mail: cekom@cekom.hr

Newsletter možete pogledati na: https://mailchi.mp/d0a5ba684d69/rosewood40-news-october-2022?e=c0d30063c9