BOND

Centar kompetencija primljen u hrvatsku mrežu poduzetničkih potpornih institucija – BOND

Centar kompetencija d.o.o. odlukom Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) primljen je u Mrežu poduzetničkih potpornih institucija – BOND.

Sveukupno 58 prijava vrednovalo se prema kriteriju uravnoteženi regionalni razvoj te kriteriju izvrsnost. Primljen je 41 novi član, a prema kriteriju izvrsnosti, Centar kompetencija d.o.o. nalazi se na izvrsnom 9. mjestu te je najviše plasiran od novih prijavljenih PPI – a iz istočne Slavonije.

BOND je jedinstvena mreža različitih poduzetničkih potpornih institucija (PPI) odnosno platforma za razvoj kapaciteta i kvalitete usluga PPI-a, koja poduzetnicima pruža objedinjeni pristup poslovnim znanjima, vještinama, partnerima, informacijama i uslugama važnima za pokretanje i razvoj poslovanja.

Ulaskom u Mrežu BOND Centar kompetencija d.o.o. sudjelovat će u provedbi projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO) – Faza 2“. Navedeni projekt usmjeren je na unaprjeđenje mreže BOND kroz razvoj standarda za pružanje usluga koje nude PPI i kroz razvoj sustava mentorstva sa svrhom osiguravanja pomoći poduzetnicima sukladno fazi razvoja, tržišnoj poziciji, sektoru djelatnosti, s naglaskom na dostupnost istih diljem Hrvatske na istoj razini kvalitete.

Projekt je započeo 1. siječnja 2020. godine i traje do 1. svibnja 2023. godine, a ukupna vrijednost projekta je 50.000.000,00 HRK.