Studij drvne tehnologije u Vinkovcima predstavljen gradonačelnicima i načelnicima

VINKOVCI, 22.05.2020. – Na 13. sjednici Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko–srijemske županije, doc. dr. sc. Vjekoslav Živković,  prodekan Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i dr. sc. Ivan Ambroš, direktor Centra kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj predstavili su novi preddiplomski stručni studij Drvna tehnologija u Vinkovcima.

Sporazum za pokretanje dislociranog preddiplomskog stručnog studija Drvna tehnologija sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu potpisali su Vukovarsko-srijemska županija, Grad Vinkovci i Centar kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj.

Studij traje 3 godine te počinje djelovati od akademske godine 2020./2021. Studij će izvoditi Šumarski fakultet u suradnji s Centrom kompetencija d.o.o. i lokalnim poslodavcima kod kojih će studenti obavljati praktičnu nastavu i stručnu praksu.

Izvor fotografije: http://www.vusz.hr/novosti-najave-i-sluzbene-obavijesti/odrzana-13-sjednica-koordinacije-zupana-gradonacelnika-i-nacelnika-vsz