Otvoren poziv za mikro, male i srednje poduzetnike „Integrator“

VINKOVCI, 13.03.2020. – Cilj ovog Poziva je potaknuti suradnju mikro, malih i srednjih poduzetnika (MSP-ova) kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti. Integratori su srednja i velika poduzeća koja su prisutna na više tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima.

Unutar Poziva dozvoljeno je partnerstvo isključivo sa svrhom formiranja konzorcija za potrebe ovog natječaja. Konzorcijem se smatra udruženje najmanje 3 MSP-a koji definiraju nositelja konzorcija koji je ujedno i prijavitelj, te prava i obaveze članova. Prihvatljivi partneri su poduzetnici koji doprinose svojim znanjem, resursima i istraživačkim kapacitetima u provedbi projekata.

Nositelj je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a Poziv će biti otvoren od 30.03.2020. do 29.06.2020. godine. Vrijednost Poziva iznosi 100.000.000,00 HRK.