Odobrena dva nova projekta na kojima je partner Centar kompetencija d.o.o.

VINKOVCI, 6.11.2019. – Na 2. poziv za podnošenje prijedloga INTERREG IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020, podnesen je 161 projektni prijedlog partnera iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ukupne vrijednosti veće od 200 milijuna eura.

Nakon postupka ocjene i odabira pristiglih prijedloga projekata, 29. i 30. listopada 2019. u Sarajevu, Zajednički odbor za praćenje odobrio je 30 novih projekata.

Među odabranim projektnim prijedlozima, nalaze se i dva projektna prijedloga na kojima je partner Centar kompetencija d.o.o. Projektni prijedlozi su prijavljeni za specifični cilj Programa „Poboljšanje institucionalne infrastrukture i usluga kako bi se ubrzao razvoj konkurentnosti i poslovnog okruženja u Programskom području“.

Novi projekti će uskoro biti ugovoreni s ciljem poboljšanja socijalne i zdravstvene zaštite, zaštite okoliša i energetske učinkovitosti, kulturne i prirodne baštine, konkurentnost i poslovno okruženje u programskom području.

Popis odobrenih projekata možete pogledati ovdje.