Studij drvne tehnologije u Vinkovcima

OBAVIJEST STUDENTIMA DRVNE TEHNOLOGIJE U VINKOVCIMA O ODRŽAVANJU NASTAVE NA DALJINU

U cilju suzbijanja širenja koronavirusa, od 1.12.2020. nastava na dislociranom Stručnom studiju drvne tehnologije u Vinkovcima izvodit će se na daljinu.

Sukladno Nadopuni Preporuka za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera (objavljene 31.8.2020. godine) Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske od 27.11.2020. godine, dekan Šumarskog fakulteta prof. dr. sc. Tibor Pentek donio je odluku prema kojoj Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, od utorka, 1.12.2020. godine, prelazi na model održavanja nastave na daljinu za sve preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studijske programe Fakulteta, uključujući i dislocirani Stručni studij drvne tehnologije s mjestom izvođenja u Vinkovcima.

Nastava na daljinu će se u razdoblju od 1.12.2020. godine do 8.1.2021. godine, održavati prema predviđenom rasporedu održavanja nastave. Uz održavanje predavanja, vježbi, seminara, praktične i terenske nastave na daljinu, na isti će se način održavati provjera svih vrsta ishoda učenja (ispiti, parcijalni ispiti – kolokviji i sl.) te konzultacije.